Vacatures

Medewerker Hammenproductie - Medewerker Worstmakerij (fulltime, 36 uur)

Bij Jos Slippens Vleeswaren zijn wij specialist in het produceren van vleeswaren en gekookte, gerookte en gegrilde worstsoorten.

Als Medewerker Hammenproductie rouleer je in je werkzaamheden en ben je inzetbaar bij diverse onderdelen binnen het proces. Hierdoor vind je variatie binnen je werkzaamheden en zijn deze fysiek goed vol te houden.

De grondstoffen komen ‘schoon’ binnen, wat betekent dat de slacht- en uitbeen werkzaamheden al bij de leverancier hebben plaatsgevonden. De vleesdelen worden vervolgens (indien nodig) bijgewerkt en geïnjecteerd. Dit injectieproces wordt gevolgd door het masseren van het vlees, waarin het vlees in een grote tumbler gedurende een langere tijd gemasseerd wordt. In dit proces wordt de pekel goed door het product opgenomen. Na het masseren worden de producten de volgende dag al gemodelleerd tot halffabricaat. Halffabricaten kunnen zowel enkelvoudige hammen als samengestelde producten zijn.

Als medewerker worstmakerij produceer je worstproducten vanuit geleverde grondstoffen en vanuit het snijverlies van de hammenproductie. Deze worden samen met bepaalde kruiden afgewogen en gecutterd tot een homogene massa. Dit deeg wordt vervolgens in een darm geperst in de juiste vorm en op de juiste lengte. Na het modelleren op de worstmakerij worden de producten aangeboden aan de bereidingsafdeling.

Wij bieden jou

  • Een fulltime baan, maandag t/m vrijdag;
  • Een uitdagende functie bij een gezond familiebedrijf;
  • Westfriese werkmentaliteit;
  • Afwisseling in je werkzaamheden door roulatie;
  • Beloning volgens cao Vleeswaren;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden waaronder de mogelijkheid een SVO opleiding te volgen;
  • Een jaaruitkering van 3%.

Wij vragen van jou:
Je hebt ervaring in het slagersvak óf bent bereid om het vak te leren. Je bent attent op kwaliteitsafwijkingen en voert je  werkzaamheden altijd zorgvuldig uit. Je vindt het geen probleem om te werken in een frisse omgeving, bent zelfstandig en functioneert goed in teamverband.

Ga jij de uitdaging aan?

Dan nodigen wij jou hierbij uit te solliciteren. Jouw reactie ontvangen wij graag in onze mailbox; sollicitaties@slippens-vleeswaren.nl, t.a.v. Afdeling HR

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met afdeling HR,
tel. (0226) - 360 188 / personeelszaken@slippens-vleeswaren.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Openstaande vacatures

Ben jij de files beu en wil je werken buiten de Randstad, misschien wel vlakbij huis. Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en ben je bestand tegen de kou, dan is een baan bij Jos Slippens helemaal jouw ding.

Als vleeswarenproducent werken wij dagelijks aan het leveren van topkwaliteit vleeswaren voor supermarkt en slagersgroothandel. Om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven bieden die men van ons verwacht, zijn wij altijd op zoek naar goede mensen!

Ben jij een aanpakker, heb je hart voor de zaak, ben je flexibel, enthousiast, houd je van het werken met verschillende mensen en wil je graag wat eigen verantwoordelijkheid? Kijk dan snel of er een vacature is die bij jou past of stuur ons een open sollicitatie.

Jose

Aafke

Bianca

Wil je meer over de vacatures weten? Stuur dan je vraag naar of bel ons op (0226) 360 188